Användaravtal

Beefinans.com är en tjänst som hjälper dig att hitta det bästa och billigaste lånet för dina behov. Det innebär bland annat att vi hanterar din personliga information. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med detta och med övriga villkor som gäller för tjänsten.

Läs därför gärna igenom de fullständiga användarvillkoren nedan. Vi vill också att du ska veta att du godkänner dessa villkor och regler genom att börja använda tjänsten.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta de bästa lösningarna för dina behov.

 

Allmänt

Beefinans.com drivs av Hype Innovation ApS (organisationsnummer: DK25304888), nedan kallat HYPE.

Beefinans.com ger dig möjlighet att erhålla och jämföra erbjudanden på lån från de kreditförmedlare och långivare vi samarbetar med. Tjänsten är kostnadsfri för dig som konsument och du binder dig inte till något genom att inhämta erbjudanden.

När du använder webbtjänsten Beefinans.com godkänner och accepterar du och din eventuella medsökande de villkor och regler som presenteras nedan.

 

Din säkerhet i fokus

Vi använder alltid krypterad säkerhetsteknologi (HTTPS). Det är din garanti för att alla ansökningar behandlas konfidentiellt och krypterat.

 

Vi är en kostnadsfri och ej bindande tjänst

Du kan kostnadsfritt och utan förpliktelser använda tjänsten. Det innebär att du alltid kan använda dig av oss för att undersöka marknaden.

VIKTIGT: Din låneansökan är bindande först när du skrivit under den. Du har även 14 dagars ångerrätt - avgiftsfritt efter att du skrivit under.

 

Kommunikation

För att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen under hela låneprocessen försöker vi hjälpa dig så gott vi kan under hela ansökningsprocessen. Därför kan du få relevant information i samband med din låneansökan, påminnelser vid själva låntagningen samt relevanta nyheter och erbjudanden. Du kan få information via e-post, sms, brev samt servicesamtal. All vår kommunikation ska ses som en service och kan när som helst avbrytas genom att kontakta oss via e-mail.

 

Samarbetspartners

För privatlån och billån samarbetar HYPE med kreditförmedlaren Sambla Group AB. I samband med att du skickar in formuläret för privatlån, samla lån eller billån godkänner du Sambla Group AB användarvillkor och dataskyddspolicy.

 

Kreditupplysning

I samband med att du och din eventuella medsökande skickar in formuläret på Beefinans.com görs en kreditupplysning på dig/er via UC AB. För att din kreditvärdighet och låneförslagen inte ska försämras rekommenderar vi att inte ansöka om lån hos andra banker/förmedlare innan du får besked från Sambla Group AB.

Du kan få flera omfrågandekopior från de långivare som är med i jämförelsen. Dessa skickas ut enligt lag och betyder inte att det registreras flera kreditupplysningar. Det är alltid endast en kreditupplysning som registreras när du skickar in en ansökan på Beefinans.com.

Informationen i kreditupplysningen används av långivarna för att de ska kunna bevilja dig/er ett lån. Genom att lämna uppgifter om dig och din eventuella medsökande försäkrar du att lämnade uppgifter är korrekta och att du har erforderligt godkännande för de uppgifter du lämnar om din eventuella medsökande.

 

HYPE rättigheter och åtaganden

HYPE har rätt att neka användning av tjänsten om förfrågan inte bedöms vara seriös eller komma från en fiktiv användare.

HYPE förbehåller sig rätten att avgöra om en förfrågan är oseriös, fiktiv eller på annat sätt påverkar tjänsten negativt.

HYPE kan inte hållas ansvarig för någon skada eller förlust som inträffar på grund av ett ingånget avtal med listade återförsäljare, partners, leverantörer, låneförmedlare eller banker på Beefinans.com.

HYPE har inget ansvar för eventuella tvister med listade återförsäljare, partners, leverantörer, låneförmedlare eller banker på Beefinans.com.

HYPE kan inte hållas ansvarig för några beslut som har fattats baserat på den information som finns på Beefinans.com eller på den information som listade samarbetpartners och leverantörer har förmedlat.

HYPE har för avsikt att all information på webbplatsen skall vara korrekt och så uppdaterad som möjligt, men kan inte garantera tillförlitligheten. Allt agerande baserat på informationen på Beefinans.com är ditt eget ansvar. Det är upp till dig att värdera och kontrollera informationen och väga den mot dina egna specifika behov.

 

Hantering av personuppgifter, cookies med mera

Inhämtning och lagring av personupplysningar

Personupplysningarna inhämtas i samband med behandlingen av ansökan av den finansiella tjänsten, för att upprätthålla kommunikation samt optimering och utförande av marknadsföringsaktiviteter via e-post och SMS.

Den dataansvarige är Hype Innovation Aps, som driver och äger Beefinans.com:

Hype Innovation ApS

Organisationsnummer: DK25304888

Adress: Jernbane allé 45, 2720 Vanløse, Danmark

E-post: [email protected]

 

Vidareförmedling av data

När du ansöker via Hype godkänner du samtidigt att Hype kan vidareförmedla dina upplysningar säkert och krypterat till låneförmedlaren Sambla Group AB i samband med behandlingen av din ansökan för att ge dig dina låneerbjudanden. Registreringen sker med syftet att de ska kunna utföra en kreditupplysning baserat på din ansökan.

 

Datasäkerhet

Hype uppfyller alla lagliga krav angående kryptering och datasäkerhet, vilket garanterar att dina personupplysningar är i trygga händer. Hype använder en SSL-krypteringsteknologi i samband med överföringen av känsliga personupplysningar.

 

Vi svarar gärna på dina frågor

Du har möjligheten att när som helst ställa frågor till [email protected] angående ansökan eller information som har vi har inhämtat.

Ändrade villkor

HYPE har rätt att förändra användarvillkoren på Beefinans.com om detta behövs för att följa lagstiftning och föreskrifter från myndigheter. Vi uppmanar dig därför att regelbundet ta del användarvillkoren för att se om eventuella ändringar har gjorts. Genom att fortsätta använda Beefinans.com anses du ha godkänt förändrade regler och villkor.

 

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer ser vi fram emot att du kontaktar oss. Det gör du enklast via e-post: [email protected].

 

Företagsinformation

Hype Innovation ApS

Organisationsnummer: DK25304888

Adress: Jernbane allé 45, 2720 Vanløse, Danmark

E-post: [email protected]